Bezorginformatie

Bezorging van een fiets €29.95,- in Nederland. 

Wij besteden veel aandacht aan het rij- en verzendklaar maken van uw fiets. We controleren en testen de fietsen op alle onderdelen. Voor het verpakken demonteren wij de pedalen en draaien we het stuur een kwartslag. Dit kunt u thuis eenvoudig weer in orde maken:

Stuur recht zetten

Pedalen er op zetten ( linker pedaal heeft linkse schroefdraad, rechter pedaal rechtse schroefdraad )

Zadel op juiste hoogte zetten

Een duidelijke gebruiksaanwijzing vindt u aan de fiets.


De vervoerder is Flevobird . Zij maken vooraf met u een afspraak voor de aflevering van de fiets. Eventuele bijbestelde accessoires worden gemonteerd / meegeleverd.

U kunt er ook voor kiezen om de fiets op te halen in onze winkel. Met de bijbehorende uitleg en afstellingen.


Bezorging van onderdelen & accessoires €6.95,- in Nederland.

PostNL verzorgt de leveringen van onderdelen en accessoires. Als de doos een afmeting kleiner dan 140 x 78 x 58 cm heeft, wordt uw bestelling door de reguliere pakketdienst van PostNL bezorgd. Denk hierbij aan fietsendragers en accessoires. U krijgt van ons een e-mail waarin uw Track & Trace-nummer vermeld staat.


Niet thuis? 
De bezorger laat een kaart of achter met het verzoek om contact op te nemen voor een nieuwe afspraak. Is er bij de tweede bezorging wederom niemand aanwezig om de bestelling in ontvangst te nemen, dan wordt kunt uw bestelling binnen 14 dagen op het postkantoor ophalen.


U kunt er ook voor kiezen om de onderdelen / accessoires bij onze winkel af te halen.